spacer  
 
Unit 11 Gable
Units 1, 11 & 12
 
Units 1, 9 & 12
 
Units 11, 2, 3, 4 & 5

 

The Courtyard in Bracknell is a Reedspace development consisting of 12 new office buildings between 1,650 to 3,250 sq ft. Passive rather than active means are used to temper the internal environment, harnessing natural light and ventilation to give the individual occupant as much control as possible. It won the first Bracknell Design Award for it's "energy efficiency, sense of place, and pleasant working environment", and do visit www.reedspace.com for further information.

Photographs by Peter Cook: click on each image for a larger version.
     

Unit 8 First Floor
 
WC Lobby
           

Units 12, 11 & 9
 
Unit 11
 
Unit 9 First Floor
 
           

Unit 11 Ground Floor
 
Unit 11 First Floor
 
Unit 11 First Floor
 
   

Unit 12
 
Units 9 & 12
 
Unit 12
 
Unit 9
 
Units 3 to 7
 
Window Detail
  spacer